Mijn naam is Annemoon van Dienst en ik ben 15 jaar.
Ik ben begonnen op mijn achtste met wedstrijden rijden op de mountainbike. Later toen ik 13 was ook op de cyclocrosser. In de jeugd categorieën ben ik 3 keer Nederlands Kampioen op de mountainbike en 1 keer met veldrijden geweest. Daarnaast heb ik op veel nationale wedstrijden op het podium gestaan. Afgelopen seizoen ben ik als nieuweling gestart en zal dit jaar als tweedejaars nieuweling aan de start staan.

Het doel voor aankomend seizoen is zowel op de 3 Nations Cup en NL cup wedstrijden mijn positie te verbeteren ten opzichte van vorig seizoen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de best mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten