Sinds begin 2016 word ik bij het veldrijden ondersteund door Zwiep Fietsen. Naast dat ik fiets in de sponsorkleding, werk ik er ook!Sinds begin 2016 word ik bij het veldrijden ondersteund door Zwiep Fietsen. Naast dat ik fiets in de sponsorkleding, werk ik er ook!
Ik fiets al jaren, ben op jonge leeftijd begonnen bij de nieuwelingen met wielrennen. Nadat ik noodgedwongen een paar jaar afstand heb moeten nemen van het fietsen ben ik sinds 2013 weer actief wedstrijdrenster. Al jaren ligt mijn hart bij het veldrijden, een echte wintersport waarbij we ploeterend door de modder racen op onze veldfietsen. Naast het veldrijden rijd ik ook op de mountainbike sinds enkele jaren, wat ik overigens ook super leuk vind om te doen.
Zowel op de mountainbike als veldfiets heb ik diverse mooie podium plekken weten te behalen. Met als hoogtepunt deelname aan het EK veldrijden.

Goed gemotiveerd om er met de rest van het team een leuk en gezellig seizoen van te maken met mooie resultaten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de best mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten